Minimaal 30% Korting 

Logo laten maken

Super Voordelig €139,-

Sinds 2013 vertrouwd door 500+ klanten, omdat wij prachtige logo’s, huisstijlen en websites ontwikkelen. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie.

Een logo laten maken

Wilt u een logo laten maken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met ons team van specialisten maken wij in no een time een uniek bedrijfslogo dat perfect aansluit bij uw onderneming. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van diverse marketingproducten waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrent. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Prijzen Logo laten maken

Logo laten maken met garanties

Unieke branding

Wij bouwen een uniek logo voor u. Uw nieuwe logo kunt u gebruiken voor websites (PNG en JPG) en print (EPS en PDF).

100% tevredenheidsgarantie

U wilt zekerheid voor een vast bedrag, dat begrijpen wij. Daarom 100% tevredenheidsgarantie. We gaan door tot u tevreden bent.

Meerdere designs

U ontvangt meerdere designs van ons. Op basis daarvan kunt u een keuze maken of correctie op één van de logo’s laten uitvoeren.

100% eigendomsrecht

U bent 100% eigenaar van uw logo. Dit betekent dat u geen toestemming nodig heeft om uw logo te reproduceren 

Support

Na de oplevering staan we nog steeds klaar voor u. Ons team staat op werkdagen (telefonisch of per mail) voor u klaar van 09:00 tot 17:00 uur.  

Snelle levering

We leveren snel, maar wél met de juiste kwaliteit. Dit betekent dat u geen last heeft van lange wachtrijen. Wij leveren u binnen 48 uur de eerste designs. 

u

Geen inspiratie?

Soms weet u nog niet wat u wilt, dat is geen probleem. Wellicht kunt u ons aangeven welke kleuren u aanspreken. Dan gaan wij voor u aan het werk.

Vaste accountmanager

Wij houden van korte lijntjes zodat we optimaal kunnen sparren én snel kunnen schakelen. Daarom krijgt u één-op-één ondersteuning van uw accountmanager.

Waarom een logo laten maken?

Een logo is het visitekaartje van uw bedrijf. Maar hoe zorgt u voor een uniek logo waarmee u de concurrentie achter u laat? Wie op zoek is naar een logo, kan zich het beste wenden tot een professioneel designer. Het voordeel van het uitbesteden van een logo-ontwerp is dat u de opdracht uit handen geeft aan mensen met kunde en ervaring. Dat levert gegarandeerd een uniek logo op waarmee u een goede indruk kunt maken op uw klanten. Uw bedrijf is herkenbaar en sluit goed aan op uw bedrijf. Kies u voor een logo van logo-latenontwerpen.nl dat kunt u ook nog eens rekenen op een scherpe prijs.

Een logo laten maken: hoe werkt het?

Geef ons vandaag nog de opdracht om een logo voor uw bedrijf te ontwerpen, dan nemen wij snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze binnen 48 uur naar een reeks logo’s waar u uit kunt kiezen. Bent u nog niet volledig tevreden over ons ontwerp? Dan passen wij het logo aan totdat u 100% tevreden bent over het eindresultaat. Dat is onze 100% tevredenheidsgarantie waar u als klant van kunt profiteren. Wij leveren u het logo in verschillende bestandstypes zodat u deze niet alleen kunt gebruiken voor online toepassingen, maar ook wanneer u het logo wilt gebruiken in print. Na het ontwerp is het logo uw eigendom en heeft u de volledige controle over de toepassing ervan.

Waarom kiezen voor logo-latenontwerpen.nl?

Als u ons uw logo laat ontwerpen, kunt u profiteren van een aantal voordelen ten opzichte van andere ontwerpers. Ten eerste rekenen wij scherpe prijzen zodat ook nieuwe ondernemers zich tot ons kunnen wenden voor het ontwerpen van diverse marketingproducten. Wij ontwerpen namelijk niet alleen logo’s, u kunt bij ons terecht voor een volledige huisstijl en andere designproducten zoals websites, briefpapier en productverpakkingen. Bij ons zijn de lijntjes kort, u krijgt altijd een persoonlijke accountmanager toegewezen die u begeleidt tijdens het ontwerpproces. Tot slot profiteert u optimaal van onze tevredenheidsgarantie. Een ontwerp is pas klaar als u tevreden bent over het product.

Onze diensten

probeer ons uit

 • Logo design
 • Website design
 • App design
 • Restaurant menukaart design
 • Product design
 • Visitekaartjes
 • Briefpapier design
 • Enveloppe design
 • Billboard design
 • T-shirt design
 • E-book design
 • Flyer design
 • Etc…

Logo laten maken? Bekijk voorbeelden

Logo laten maken? Bekijk onze reviews!

Mijn bedrijfslogo is naar volle tevredenheid ontworpen. Na goed overleg over wat ik graag zou willen terugzien in het logo, had ik het concept al heel snel binnen. Na een paar suggesties van mijn kant zijn deze direct verwerkt en voldeed het logo volledig aan mijn wensen. Ik ben heel blij met het directe contact waarbij goed werd geluisterd en meegedacht en de snelle levering.”

Yvonne Raaijmakers

Eigenaar, V-Power at Work

EURObizz Academy
EURObizz Academy
14:08 02 Jan 21
Sandra Reedijk
Sandra Reedijk
08:14 17 Dec 20
Petra Zomer
Petra Zomer
19:37 12 Nov 20
Fijn contact, wordt goed naar je geluisterd en heel belangrijk snel en mooi resultaat.
Ismayil 78
Ismayil 78
12:55 02 Nov 20
Marc Bekker
Marc Bekker
07:00 13 Oct 20
In een korte tijd heb ik voor relatief weinig geld een mooi en professioneel uitziend logo ontvangen. Na de eerste ontwerpvoorstellen waren zelfs nog wijzigingen mogelijk
Asmara Smit
Asmara Smit
18:52 06 Oct 20
Margo Luurssen-Verbeek
Margo Luurssen-Verbeek
08:56 06 Oct 20
Super tevreden. Er wordt begrepen wat je wilt uitbrengen. Een aanrader voor iedereen! En er wordt snel gehandeld wat voor een ondernemer heel erg prettig is.
Kadir Unal
Kadir Unal
08:39 06 Oct 20
Dylaan Broer
Dylaan Broer
18:28 01 Oct 20
HARLEM0271
HARLEM0271
18:26 19 Sep 20
lex leenders
lex leenders
11:40 17 Sep 20
Dit is een echte aanrader!! Snel, duidelijk en geen onaangename verassingen aan het eind.Er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en het resultaat is verbluffend!!
Kim
Kim
08:48 10 Sep 20
Snel geregeld, mooi logo. Vriendelijk contact. Ik ben blij! Aanrader
Frank Vogel
Frank Vogel
14:58 03 Sep 20
Mooie logo ontworpen , vriendelijk en snel geholpen.Er wordt gedaan wat gevraagd wordt.
Brigitte
Brigitte
14:40 03 Sep 20

Kosten Logo laten maken

Van uitstel komt afstel

Een logo laten ontwerpen of een complete huisstijl? Laten we direct beginnen!